Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά

0

Το καλάθι σας είναι άδειο

Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑΤα προϊόντα της Sea Of Spa βασίζονται  σε ένα κορυφαίο μοναδικό συνδυασμό από ανόργανα συστατικά και ιχνοστοιχεία της Νέκρας Θάλασσας αλλά και από βιολογικά συστατικά και βιταμίνες, όπως βιολογικό εκχύλισμα αμυγδάλου, βιολογικό λάδι ελιάς, εκχύλισμα νυχτολούλουδου και  φυτική σιλικόνη από φύκια που δρα σαν δεύτερη επιδερμίδα αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας από το δέρμα.

Η Νεκρά Θάλασσα είναι από τα πιο αξιοπρόσεκτα θαύματα της φύσης. Τρία εκατομμύρια χρόνια πριν, παρουσιάστηκε μια μικρή γεωλογική αναταραχή στην κοιλάδα του Ιορδάνη: ένα ρήγμα. Μέσα σε αυτό έρευσε και συγκεντρώθηκε θαλασσινό νερό διαμορφώνοντας έτσι μια μεγάλη ηπειρωτική λίμνη. Ονομάστηκε Νεκρά Θάλασσα επειδή καμία μορφή ζωής δεν μπορεί να επιζήσει μέσα στο εξαιρετικά αλμυρό νερό της και δεν επιτρέπει σε κανένα αντικείμενο να βυθιστεί στα μυστηριακά βάθη της.

H Νεκρά Θάλασσα είναι γνωστή σαν το πιο χαμηλό σημείο στη Γη (-418m) κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Αυτό το μοναδικό γεωγραφικό φαινόμενο συχνά αποδίδεται ως το πρώτο κέντρο περιποίησης του δέρματος στον κόσμο. Πλέον είναι παγκοσμίως γνωστό ως το μεγαλύτερο και αποτελεσματικότερο Spa του πλανήτη. Μία αμίμητη πηγή πλούσια σε μοναδικά στον κόσμο μεταλλικά στοιχεία στη μέση του Αφρικανικού Ρήγματος, τροφοδοτούμενη από τα νερά του Ιορδάνη από το Βορρά και από φυσικές πηγές και ρυάκια από Ανατολή και Δύση.

Η Νεκρά Θάλασσα είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές αλάτων και φαρμακευτικής λάσπης στον κόσμο, εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης μεταλλικών ιχνοστοιχείων στα νερά της, όπως μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο και πολλά άλλα. Τα μεταλλικά ιχνοστοιχεία στη Νεκρά Θάλασσα βρίσκονται σε συγκέντρωση περίπου 30% (βάρος ανά όγκο) σε σύγκριση με περίπου 3% στο νερό των ωκεανών του κόσμου. Περίπου 21 διαφορετικά ιχνοστοιχεία βρίσκονται στη Νεκρά Θάλασσα. Τα μέταλλα αυτά δεν οξειδώνονται, γι’ αυτό και διατηρούνται οι θεραπευτικές τους ιδιότητες, και μπορούν να διαπερνούν την επιδερμίδα.

Αν κοιτάξουμε τις ιδιότητες των μετάλλων που περιέχονται στα νερά της, θα αντιληφθούμε ότι υπάρχει κάποιο ευεργετικό μέταλλο για τον καθένα.

Νάτριο: ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα.
Κάλιο: είναι αντι-αλλεργικό και αντι-ερεθιστικό. Σε συνδυασμό με μαγνήσιο και ασβέστιο, επηρεάζει την υδατική ισορροπία του σώματος, προκαλώντας διέγερση των εκκρίσεων των νεφρών.
Ασβέστιο: επιδρά εναντίον των οιδημάτων, σταθεροποιώντας τους ιστούς.
Μαγνήσιο: τονώνει την άμυνα του οργανισμού, παρεμποδίζει την αρτηριοσκλήρωση, εμποδίζει τη συγκέντρωση χοληστερίνης στα τοιχώματα των αγγείων και διεγείρει τη λειτουργία των κυττάρων.

Ωράριο Εξυπηρέτησης Πελατών Δευ-Παρ 9:00 - 20:00

Επικοινωνήστε στο: seaofspahellas@gmail.com

ή στο +30 2312 133450